ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ

Στη μονάδα μας έχει εγκατασταθεί πλήρως αυτοματοποιημένο συσκευαστήριο ελαιολάδου

Ως μονάδα, αποφασίσαμε ότι θέλουμε να έχουμε πλήρη έλεγχο του τελικού προϊόντος, από το ελαιόδεντρο μέχρι και το συσκευασμένο μπουκάλι ελαιολάδου. 

Με αυτή τη σκέψη, έχουμε εγκαταστήσει μια πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα τυποποιήσης που μπορεί να συσκευάσει όλα τα μεγέθη μπουκαλιού από μεζούρα μέχρι και μεγάλα μεγέθη.

Εγκατάσταση ολοκαίνουργιου, υπερσύγχρονου συστήματος Protoreattore από την κορυφαία εταιρία Pieralisi που εγγυάται νέα εποχή στην ελαιοποίηση.

Μια τεχνολογική επανάσταση στο χώρο των ελαιουργικών μηχανημάτων που επιφέρει ένα νέο και σημαντικό βήμα εξέλιξης στην ποιοτική και ποσοτική παραγωγή του ελαιόλαδου.

Η μέγιστη ποσότητα και η υψηλή ποιότητα του παραγόμενου ελαιόλαδου - εξετάζοντας και τα θρεπτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά - στην πραγματικότητα οφείλονται στη δραστική μείωση του χρόνου μάλαξης και στη ψυχρή έκθλιψη. Από τη στιγμή που ο καρπός πέφτει στο μηχάνημα μέχρι το διαχωριστήρα μεσολαβούν μόνο 15 λεπτά!

Ο PROTOREATTORE είναι αποτέλεσμα μακράς επιστημονικής έρευνας που είχε στόχο να ελέγξει τις δύο κύριες μεταβλητές που είναι υπεύθυνες για την ποιότητα του τελικού προϊόντος στην παραδοσιακή μάλαξη :

το ΧΡΟΝΟ και τη ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.

 Ο Protoreattore® ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ

 

Αυξημένη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες

Ανώτερα γευστικά χαρακτηριστικά

Πλούσιο άρωμα ελαιολάδου και γεμάτη γεύση με διάρκεια στο χρόνο

 

- ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

- ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΩΝ

- ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

- ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

- ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

- ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΖΩΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

- ΔΕΝ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΤΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΗ • ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ
Τηλ.: 2268 770701, Ασκρη Βοιωτίας, e-mail: info@ktimalymperi.gr
www.ktimalymperi.gr

Facebook: Κτημα Λυμπέρη   Instagram: Lymperis Estate

Copyright © 2022 Lymperis Estate